BMA0012
Yra sandėlyje

Biomea Regenarating Body Balm - Atkuriamasis kūno balzamas labai sausai odai, 400 ml

5,00 €

Aprašymas

Biomea Regenarating Body Balm -Atkuriamasis kūno balzamas labai sausai odai, 400 ml

Farmona Biomea Regenarating Body Balm atkuriamasis kūno balzamas labai sausai odai skatina jos regeneraciją, drėkina, ramina ir glotnina epidermį.

Itin stipriai išsausėjusi oda linkusi į sudirgimus, niežulį, dažnai yra šiurkšti, todėl ši priemonė sukurta tam, kad greitai ir efektyviai atstatytų optimalią odos būklę ir sugrąžintų jai komforto jausmą.

Produkto sudėtyje esantys keramidai sulaiko drėgmę odos viduje, stiprina apsaugines jos funkcijas ir padeda kovoti su žalingu aplinkos poveikiu, o rožių vanduo veikia kaip puikus antioksidantas, drėkina, maitina ir saugo odą.

Kūno balzamas taip pat papildytas alyvuogių aliejumi ir vitaminais, todėl pasižymi antibakterinėmis savybėmis, saugo, drėkina ir stiprina odą.

Priemonė veikia kaip intensyvi ir maloni terapija išsausėjusiai odai, o odos šiurkštumas ir tempimo jausmas sumažėja jau po pirmo naudojimo.

Kaip naudoti: produktą tolygiai paskirstykite ant odos ir įtrinkite sukamaisiais judesiais, kad priemonė įsigertų. Geriausia priemonę naudoti po dušo.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės