CCGOLD100
Yra sandėlyje

COCOCHOCO GOLD Keratininė priemonė plaukų atstatymui ir tiesinimui, 100 ml

30,00 €

Aprašymas

COCOCHOCO Gold yra premium klasės keratinas, kuris suteikia ypatingo glotnumo jūsų banguotiems ar garbanotiems plaukams. Sudėtyje yra gryno keratino ir skystojo aukso, pritaikyto prie amino ir organinių rūgščių specialiaus mišinio.

COCOCHOCO Gold keratinas taip pat yra praturtintas kitomis būtinomis ir efektyviomis sudedamosiomis dalelėmis, kurios plauką atpalaiduoja bei atkuria, kad plauko tiesumas būtų pasiektas kaip įmanoma greičiau. Į sudėtį taip pat įeina augaliniai baltymai skirti plauko pluošto pasikeitimui bei celiuliozės deriniai, kurie plaukams suteikia tvirtą ir glotnų vaizdą ilgam laikui kartu su įspūdingai lenvai suvaldomais plaukais. Kitos pagrindinės Gold keratino ypatybės – plaukams suteikiamas anti-frizas, anti-statikas ir drėgmės sulaikymas ilgalaikiams rezultatams. 

COCOCHOCO Gold ilgalaikis plaukų tiesinimas taip pat sumažina vandens įsisiurbimą į plauką, kad apsaugotų nuo sūraus vandens, drėgmės ir lietaus. Tai puikus produktas, kuriame nėra alergijas sukeliančių komponentų ar kitų pavojingų  aldehidų.  Apimties mažinimas yra išskirtinis tuo, kad palieka plaukus spindinčius, labai švelnius, lengvai šukuojamus ir maloniai kvepiančius. Tiesinimo procedūros pagrindas yra keratinas, kuris yra pagrindinis proteinas reikalingas odai, nagams ir plaukams. Keratinas taip pat yra natūrali medžiaga, kuri suteikia plaukui jo pradinį žvilgėjimą, sveikumą ir glotnumą. 

Naudodami šią COCOCHOCO Gold plaukų tiesinimo sistemą gausite daug privalumų, kurie jums tikrai patiks:

·         Laiką taupanti plaukų priežiūra. Jei dažniausiai plaukus stilizuojate tiesindamos, COCOCHOCO Gold sumažins plaukų džiovinimą nuo 40 iki 60 procentų.

·         Garbanų panaikinimas. Plaukai po keratininio tiesinimo išliks tiesūs. Taigi net drėgnu ar lietingu oru Jūsų garbanos daugiau nebeerzins.

·         Atkuriamoji galia.  COCOCHOCO Gold keratinas turi atkuriamąją galią, taigi net ir turinčios tvirtus plaukus galės vis tiek pasimėgauti sustiprintais ir atpalaiduotais plaukais.

Taigi, jei svajojate apie atpalaiduotus, stipresnius, glotnesnius plaukus, tuomet  COCOCHOCO Gold keratinas yra geriausias sprendimas jums. Jei pasinaudosite šia procedūra, jūs tikrai mėgausitės aukšto lygio rezultatais be baimės pakenkti plaukams plieskiant saulei ar lašnojant. Suteikite sau šansą patirti ilgalaikio plaukų tiesinimo naudą. Bei sužinokite, ką iš tikrųjų reiškia gražūs, lengvi, stiprūs plaukai...

--------------------- 

KERATININIS ILGALAIKIS PLAUKŲ ATSTATYMAS/TIESINIMAS COCOCHOCO

Praktiškos ir madingos keratininio plaukų atstatymo (tiesinimo) procedūros, COCOCHOCO Professional (Izraelis), esmė - plauko pripildymas specialiu aktyviųjų ir naudingųjų komponentų mišiniu bei specialus ilgalaikis to užtvirtinimas. Tai profesionali saloninė plaukų priežiūros/būklės atstatymo procedūra, sutvirtinanti plauko struktūrą bei paremta įvairių rūgščių bei keratino – pagrindinio žmogaus odos, plaukų ir nagų baltymo - panaudojimu specialiajame mišinyje.

COCOCHOCO Keratin Treatment atstato netgi labiausiai pažeistus plaukus, nekeisdamas plauko šerdies. Plaukai tampa atsparūs drėgmei ir lietui, nebesivelia, tampa lengviau iššukuojami, elastingi, lankstūs, nuostabiai krentantys, atspindintys aplinkos šviesas, jau nekalbant apie itin patogią praktinę jų kasdieninės priežiūros pusę.

Šia procedūra gali būti atstatomi visų tipų plaukai, taip pat ir nedažyti ar chemiškai apdoroti (dažyti, šviesinti, chemiškai sugarbanoti arba ištiesinti).

COCOCHOCO Professional procedūros privalumai:

- Taisyklingo ir profesionalaus procedūros atlikimo metu  nebus nemalonaus kvapo ir aitrių dūmų;

- Atstato, sutvirtina ir atkuria plaukus, o kaip antrinis procedūros efektas – plauko ištiesinimas, trunkantis 3-5 mėn.;

- Procedūros metu plaukai yra apsaugoti nuo aukštos el. tiesintuvo/žnyplių temperatūros poveikio dėl sudėtyje esančių specialiųjų komponentų;

- COCOCHOCO procedūrą galima atlikti po cheminio sušukavimo ir bet kokio tipo dažymo (praėjus 1-2 savaitėms po dažymo);

- Plaukus rekomenduojama dažyti praėjus 1-2 savaitėm po tiesinimo procedūros;

- Po procedūros kasdienė kliento plaukų priežiūra supaprastėja, su(si)šukavimas palengvėja, itin sutrumpėja - tetrunka vidutiniškai  net 75% trumpiau!

- Priemonių, naudojamų kasdienei plaukų priežiūrai, kiekis ženkliai sumažėja;

- Procedūros atlikimo metu rekomenduojama laikytis specialiųjų saugumo reikalavimų salone, naudoti specialias priemones (pirštines, kaukes, akių, ausų apsaugas ir kt.),patalpą profesionaliai vėdinti, atlikti klientui alergijos testą, laikytis bendrųjų profesionalių saugumo taisyklių;

- Meistrams, pradedantiems dirbti su COCOCHOCO sistema, rekomenduojama praeiti profesionalius mokymus, organizuojamus ir vedamus COCOCHOCO markės atstovo Lietuvoje – KARAL TRADING, UAB, bei procedūrą atlikti itin tiksliai, kruopščiai ir griežtai pagal gamintojo ir atstovo rekomendacijas ir instrukciją ant prekės pakuotės.

COCOCHOCO Brazilian Keratin Treatment (ORIGINAL, PURE ir GOLD) - yra oficialiai ir tinkamai notifikuoti Europos kosmetikos gaminių portale -  CPNP (Cosmetic Products Notification Portal).

SAUGUMO REIKALAVIMAI:
DĖMESIO! Būtina laikytis naudojimo ir saugumo instrukcijų. 

TIK PROFESIONALIAM NAUDOJIMUI GROŽIO SALONUOSE.

·       Plaukų atstatymas gali sukelti alergines reakcijas. Odos jautrumo testas privalo būti atliktas 48 val. prieš naudojimą. Pastebėjus bet kokią alerginę reakciją, priemonės jokiu būdu nenaudokite.

·       Stiprus kvapas gali sukelti akių ar gerklės, nosies dirginimą jautriems asmenims, todėl naudokite itin gerai vėdinamoje patalpoje.

·       Būtinai naudokite apsaugines pirštines, kaukes, ausų, akių apsaugas. Jei atsiranda kokių nors dirginimo ženklų, būtina nedelsiant nutraukti naudojimą ir nedelsiant išplauti produktą iš plaukų, skalauti gausiu vandens kiekiu.

·       Nerekomenduojama vaikams iki 13 metų amžiaus.

·       Nerekomenduojama nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje ir saugokite nuo vaikų.

PAGRINDINĖS NAUDOJAMOS PRIEMONĖS :

PRIEŠ PLAUKŲ TIESINIMO PROCEDŪRĄ REIKALINGI:
1) Clarifying shampoo - gilaus plaukų valymo šampūnas
2) Elektrinis plaukų džiovintuvas
3) Vienkartiniai rankšluosčiai

PLAUKŲ TIESINIMO PROCEDŪRAI REIKALINGI:
1) COCOCHOCO priemonė ORIGINAL, PURE arba GOLD
2) Plaukų tiesintuvas, įkaistantis iki 220°C ir elektrinis plaukų džiovintuvas
4) Plaukų šepetys džiovinimui
5) Karboninės šukos ir karboninės šukos su smaigaliu, karboniniai segtukai plaukams
6) Tepimo šepetėlis ir dubenėlis (ne metaliniai)
7) Asmeninės apsaugos priemonės (pirštinės, antveidžiai meistrui, skydeliai veidui klientui, ausų, akių apsaugos ir pan.) 

PLAUKŲ ATSTATYMO SU COCOCHOCO INSTRUKCIJA: 

1) 2-4 kartus ištrinkite plaukus COCOCHOCO Clarifying gilaus valymo šampūnu, kuris nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus kruopščiai pašalins visus nešvarumus. Stenkitės plaukų nevelti. Po trinkimo jokiu būdu nenaudokite kondicionieriaus ar kt.priemonių, lengvinančių iššukavimą.

2) Kruopščiai nusausinkite plaukus vienkartiniu rankšluosčiu. Pilnai išdžiovinkite juos plaukų džiovintuvu vidutiniu karštumo režimu – nuo šaknų iki galiukų, neveliant jų, nenaudojant šukų/šepečių. 

3) Švelniu šepečiu (priaugintiems plaukams arba natūralių šerių) švelniai iššukuokite plaukus, patogumo dėlei padalinkite juos į 4 lygias dalis. Padalintas dalis atskirkite karboniniais plaukų segtukais. 

4) Pasiruoškite COCOCHOCO priemonę naudojimui: buteliuką/priemonę švelniai suplakite ir į dubenėlį  (ne metalinį) įpilkite reikiamą kiekį priemonės. Priemonės paskirstymui ant plaukų naudokite plaukų dažymo šepetėlį. 

5) Netepkite priemonės ant galvos odos! COCOCHOCO priemonę  pradėkite tepti nuo galinių plaukų ketvirčių – kiekvieną 1 cm pločio plaukų sluoksnį  šepetėliu sutepkite nedideliu kiekiu priemonės ir kruopščiai prašukuokite tankiomis karboninėmis šukomis tam, kad pašalintumėte priemonės perteklių. Daugiau priemonės nereiškia tiesesnių plaukų, o tik daugiau garavimo ar nepageidaujamų apnašų.

6)  Palikite veikti 20-30 min., tuomet plaukus pilnai 100% išdžiovinkite vidutinio karštumo arba vėsiu plaukų džiovintuvu nuo šaknų iki galiukų, šepečio pagalba, nukreipus nuo veido. Nenuplaukite!

7) Vėl padalinkite plaukus į 4 dalis. Iš kiekvienos dalies imkite plaukus labai plonomis sruogomis ir ištiesinkite elektriniu tiesintuvu su keramikinėmis plokštėmis, įkaistančiomis iki 200-220°C, priklausomai nuo plauko stiprumo. Kiekvieną sruogą greitai tiesinkite iki 5-7 kartų (su tikslu užtvirtinti priemonę plauke). 

8) 40 min. išlaikę, plaukus ištrinkite su besulfačiu šampūnu ir panaudokite COCOCHOCO kondicionierių ar kaukę.

Procedūra baigta!

Čia galite atsisiųsti instrukciją PDF formatu ir atsispausdinti kaip dokumentą: 2024 COCOCHOCO INSTRUKCIJA LT

SVARBU! Kokybiškai plaukų priežiūrai po ilgalaikio plaukų atstatymo / tiesinimo bei rezultatų užtvirtinimui rinkitės tik tokias priemones, kurių sudėtyje nėra sulfatų ir kt. druskų (SLS), silikonų, gliuteno, parabenų.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės