12x 1418
Yra sandėlyje

24 x LISS CARE Serumas terapinei plaukų galiukų ir plaukų priežiūrai, tausojantis, pažangios sudėties (100% VEGAN),100 ml

696,00 €

Tik profesionalui

Aprašymas

LISS CARE Serumas terapinei plaukų galiukų priežiūrai

Specialiai sukurtas ultramodernus produktas su pantenoliu, biotinu bei Monoi de Tahiti® plaukų galiukų gerovei ir kasdienei priežiūrai: 

• saugo juos agresyvios aplinkos ir skilinėjimo, 

• saugo nuo karščio, ‘užrakina’ drėgmę ir vertingų ingredientų kompleksą plauko viduje, taip patikimai suteikdamas teisingą apsaugą nuo įvairiausių nepalankių faktorių, 

• minkština juos ir suteikia elastingumo, tokiu būdu leisdama jiems fiziškai išvengti i lūžinėjimo ar trupėjimo,

• lengva, itin neapsunkinanti tekstūra, neriebi, efektyvi formulė,

Švaraus, gaivaus, neįkyraus kvapo.

100% VEGAN  

SUDĖTYJE NĖRA: PARABENŲ, DRUSKŲ, SLS/SLES, SILIKONŲ, MINERALINIŲ ALIEJŲ, DEA 

pH 4.00-5.00

Naudojimas: priemonę naudokite sutepti plaukų galiukams ar plaukui nuo pusės ilgio (kadangi galiukų yra visuose lygiuose) – švarius drėgnus nusausintus arba sausus plaukus perbraukite rankomis, suvilgytomis serumu, paskui džiovinkite kaip įpratę.

Naudokite pagal poreikį. 

-------------------------------

APIE LISS CARE LINIJĄ

LINIJA SIEKIANTIEMS TIESIŲ, PAKLUSNIŲ PLAUKŲ 

Mažina vėlimąsi, pūtimąsi, suvaldo ir sukontroliuoja besipučiančius, besielektrinančius porėtus plaukus, glotnina, apsaugo, suteikia tiesių šilkinių plaukų išvaizdos

100 %  VEGAN

VERTINGIAUSI INGREDIENTAI

MONOI DE TAHITI® OIL. Sertifikuotas natūralus ir organinis, itin etiškai surinktų Taičio gardenijos žiedų fitolis (ištrauka) kokosų riešutų aliejuje – subtilus, švelnus, rafinuotas bei nepaprastai vertingas bei efektyvus ingredientas plaukų atstatymo bei priežiūros procedūroms. Tikras grožio eliksyras. Tai - grynas botaninis atogrąžų produktas, kuriame nėra jokių sintetinių priedų ar konservantų, ir kuris ekstraguojamas Taityje (Prancūzijos Polinezijoje), griežtai laikantis Appelation d'Origine - tradicinio gamybos būdo ir vietos reikalavimų. 

Monoi de Tahiti ®  minkština plaukus, išlygina plauko sieneles, padeda atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, lengvina iššukavimą, maitina galvos odą, kovoja su pleiskanomis, nuostabiai tinka sausų ir skilinėjančių plaukų galiukų priežiūrai, suteikia svajingo nepaprasto dieviško gėlinio aromato, pripažįstamo afrodiziaku. 

PANTENOLIS. Tai natūralus B5 vitamino pirmtakas, vertingas ingredientas, kuris ramina galvos odos sudirgimus, skatina plaukų augimą, atstato pažeistą plaukų paviršių, padeda sustiprinti plauko kamieną, sudarydamas elastingą plėvelę viduje ir išorėje, suteikia plaukams glotnumo ir lygaus blizgesio. Naudojant priemones su pantenoliu, plaukai tampa sveikesni, švelnesni, minkštesni, paklusnesni, stipresni, labiau blizga. Taip yra dėl tų pačių drėkinamųjų pantenolio savybių ir gebėjimo pritraukti ir išlaikyti drėgmę bei pažaboti jos netekimą. Pantenolis plaukams suteikia elastingumo, jie tampa natūraliai paslankūs, o tai padeda kovoti su jų šiurkštumu ir užmiršti rūpesčius dėl sunkiai suvaldomų plaukų. Tai ypač aktualu, jei jūsų plaukai yra ilgi arba garbanoti, ir mėginant kaip nors juos iššukuoti tikrai nesinori išpešti keleto kuokštų.

Be to, pantenolis gali apsaugoti nuo aplinkoje patiriamos ar įvairių plaukų formavimo priemonių daromos žalos, padeda užkirsti kelią plaukų slinkimui, o skatindamas ląstelių atsinaujinimą spartina plaukų augimą. 

Priešuždegiminės pantenolio savybės padės sprendžiant ir galvos odos bėdas. Pantenolis padeda apsaugoti odą nuo sudirgimo, tempimo, niežėjimo ir kitų varginančių pojūčių.

BIOTINAS. Tai vitaminas B7. Jis skatina plaukų augimo procesą, plaukai nustoja slinkti ir jie tampa sveikesni, stiprina plauko kamieną, žvynelius.

LISS CARE Liniją sudaro šie produktai:

- Šampūnas (250 ml, 1000 ml)

- Kaukė plaukams (500 ml, 1000 ml)

- ALL IN ONE daugiafunkcinis  fliuidas VISKAS VIENAME (250 ml)

- Serumas išsišakojusių plaukų galiukų priežiūrai ir terapijai (100 ml)

LISS CARE ŠAMPŪNAS

Moderni tausojanti besulfatė formulė, skirta siekiantiems tiesių paklusnių plaukų, švelniai ir teisingai valo plaukus bei galvos odą, suteikia drėgmės. Biotinas ir pantenolis stiprina plauko struktūrą, suteikia lankstumo, paslankumo, paklusnumo, Monoi de Tahiti® giliai maitina plauko gijas, suteikia blizgesio.

100% VEGAN

SUDĖTYJE NĖRA: PARABENŲ, DRUSKŲ, SLS/SLES, SILIKONŲ, MINERALINIŲ ALIEJŲ, DEA 

pH 4.00-5.00

Naudojimas: Ištrinkite plaukus ir galvos odą šampūnu, švelniai pamasažuojant, gerai nuplaukite, jei reikalinga – pakartokite. 

Efektyvesniems priežiūros rezultatams pasiekti rekomenduojama naudoti visus šios linijos produktus kompleksiškai, išlaikant tęstinumą.

LISS CARE KAUKĖ PLAUKAMS

Moderni formulė su biotinu, pantenoliu ir Monoi de Tahiti®, skirta siekiantiems tiesių paklusnių plaukų, padeda išsišukavimą, disciplinuoja plaukus, suteikia jiems drėgmės, stiprina jų struktūrą, suteikia lankstumo, paslankumo, paklusnumo, giliai maitina plauko gijas, išlygina plauko paviršių, suteikia šilkinio glotnaus blizgesio.

100% VEGAN

SUDĖTYJE NĖRA: PARABENŲ, DRUSKŲ, SLS/SLES, SILIKONŲ, MINERALINIŲ ALIEJŲ, DEA 

pH 4.00-5.00

Naudojimas: Švarius nusausintus plaukus tolygiai ištepkite kauke, palikite veikti 5-20 min., nuskalaukite vandeniu. Efektyvesniems priežiūros rezultatams pasiekti rekomenduojama naudoti visus šios linijos produktus kompleksiškai, išlaikant tęstinumą.

 LISS CARE ‘ALL IN ONE’ – DAUGIAFUNKCINIS FLIUIDAS ‘VISKAS VIENAME’

Daugiafunkcinis fliuidas “VISKAS VIENAME” arba ALLinONE arna nenuplaunamas kondicionierius nepaklusniems, sunkiai pasiduodantiems stilizavimui ir sutvarkymui plaukams. Vitamininis kompleksas, grįstas Monoi de Tahiti® aliejumi, pantenoliu ir biotinu (VitaminuB5):

• efektyviai drėkina, maitina plaukus, 

• veikia plauko kamieną, žvynelius – užrakina drėgmę: plaukai tampa paklusnūs, blizgūs, lankstūs, elastingi,minkšti, prižiūrėti,

• saugo nuo karščio, 

• saugo galiukus nuo skilinėjimo, 

• neleidžia plaukams pūstis, elektrintis

100% VEGAN

SUDĖTYJE NĖRA: PARABENŲ, ALKOHOLIO, PEG, DRUSKŲ, SLS/SLES, SILIKONŲ, MINERALINIŲ ALIEJŲ, DEA 

pH 4.00-5.00

Naudojimas: drėgnus švarius nusausintus plaukus tolygiai supurškiame priemone, pradedant nuo galų link šaknų, per visa ilgį (ant šaknų ir odos stengiame netepti), tolygiai paskirstome šepečiu, tuomet stilizuojame ar modeliuojame bei džioviname kaip norime.

LISS CARE SERUMAS PLAUKŲ GALIUKŲ PRIEŽIŪRAI

Specialiai sukurtas ultramodernus produktas su pantenoliu, biotinu bei Monoi de Tahiti® plaukų galiukų gerovei ir kasdienei priežiūrai: 

• saugo juos agresyvios aplinkos ir skilinėjimo, 

• saugo nuo karščio, ‘užrakina’ drėgmę ir vertingų ingredientų kompleksą plauko viduje, taip patikimai suteikdamas teisingą apsaugą nuo įvairiausių nepalankių faktorių, 

• minkština juos ir suteikia elastingumo, tokiu būdu leisdama jiems fiziškai išvengti lūžinėjimo ar trupėjimo,

• lengva neapsunkinanti tekstūra, efektyvi formulė. NERIEBINA PLAUKŲ!

100% VEGAN

SUDĖTYJE NĖRA: PARABENŲ, DRUSKŲ, SLS/SLES, SILIKONŲ, MINERALINIŲ ALIEJŲ, DEA 

pH 6.00

Naudojimas: priemonę naudokite sutepti plaukų galiukams ar plaukui nuo pusės ilgio (kadangi galiukų yra visuose lygiuose) – švarius sausus plaukus perbraukite rankomis, suvilgytomis serumu. Naudokite pagal poreikį. 

__________________________

Pagaminta KAARAL srl. (Italija).

Atstovė Baltijos šalyse – KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius

www.karal.lt

Jums taip pat gali patikti
Panašios prekės