JUL.instrukc.
Teirautis dėl pardavimo atskirai

Julienne INSTRUKCIJA antakių ir blakstienų dažymui

Aprašymas

Permanentiniai antakių ir blakstienų dažai

 

Prieš naudojimą įdėmiai perskaitykite naudojimo instrukciją ir laikykitės visų nurodymų!

SVARBU ŽINOTI:

  • Nors tik itin nedaug žmonių yra alergiški šiai blakstienų ir antakių dažymo priemonei, siūlome atlikti 24 val. alergijos testą, siekiant išvengti bet kokios alerginio pobūdžio reakcijos ar pan. reiškinių. Testo esmė – pasiruoškite nedidelį priemonės kiekį, kaip nurodyta paruošimo instrukcijoje, užtepkite ant nedidelio odos lopinėlio (pvz., ant vidinės dilbio ar riešo pusės), leiskite išdžiūti ir palikite 24 val. Jei po to nepastebėjote jokio neigiamo poveikio odai, priemonę naudokite kaip aprašyta. Pastebėję bet kokią neigiamą odos reakciją, priemonės nenaudokite.
  • Nenaudokite esant sudirgusioms, ligotoms, perštinčioms, pažeistoms akims.
  • Nenaudokite dažyti neseniai (mažiau nei 72 val.) išpešiotiems antakiams.
  • Venkite priemonės patekimo į akis, - taip atsitikus nedelsiant plaukite akis gausiu šalto vandens kiekiu.

DĖMESIO!

 Kadangi priemonėje yra cheminių medžiagų, ji gali sukelti akių ar odos sudirginimą arba alergiją, todėl siūlome prieš priemonės naudojimą atlikti alergijos testą.

  • Patekus priemonei į akis, nedelsiant plaukite dideliu vandens kiekiu. Venkite įkvėpti priemonės išskiriamus garus.
  • Saugokite nuo vaikų. Tik išoriniam naudojimui. Patekus priemonei ant odos, nuvalykite ją drėgnu audiniu ar nuplaukite vandeniu.
  • Priemonė gali stipriai ištepti drabudžius ar kitus tekstilės gaminius, taigi naudokite ją atsargiai; dėvėkite apsaugines pirštines.
  • Laikykite priemonę kambario temperatūroje.
  • Prieš dažant šia priemone antakius ar blakstienas, kruopščiai juos paruoškite – nuvalykite (nuriebalinkite).
  • Priemonės mišinį prieš dažymą kruopščiai išmaišykite iki tolygios vientisos masės.

Blakstienų dažymui naudokite pagalbinius Julienne®  padelius/formeles, laikinai priklijuojamus po akimis, ant apatinio akių voko (prekės kodas DP730). Jos apsaugos odą po akimis nuo nepageidaujamo šios priemonės patekimo.

SVARBU: produktui naudoti yra reikalingas oksidantas-aktyvatorius DEV VOL 10 (3% stiprumo peroksido emulsija), jie maišomi santykiu 1:1. Oksidantą galite rasti čia: OKSIDANTAS VOL10 (3%)

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:

  1. Jei dėvite kontaktinius lęšius, linzes ar pan., prašome prieš naudodami šią priemonę juos išsiimti.
  2. Nuvalykite antakius neriebia valomąja priemone (nuriebalinkite).
  3. Odą apie antakius padenkite (patepkite) kokia nors apsaugančiąja odą priemone, šios priemonės netepkite ant pačių antakių/blakstienų.
  4. Ant apatinių vokų uždėkite (užklijuokite) apsauginius padelius (formeles), siekdami apsaugoti odą po akimis.
  5. Kamštelio pagalba pradurkite dažų tubelę. Į mažą indelį (dubenėlį) išspauskite 1 cm ilgio dažų gabalėlį, ant jo lašas po lašo lašinkite Developer VOL 10 (3% oksidantą-aktyvatorius) ir maišykite, kol gausite tolygę kreminės konsistencijos masę.
  6. Naudodami specialųjį šepetėlį atsargiai ir vienodai ištepkite blakstienas tokiu pat būdu kaip ir dažydami jas paprastu blakstienų tušu. Venkite patekimo ant odos. Užsimerkite, saugokite akis. Blakstienų dažymui laikykite priemonę 5-10 minučių priklausomai nuo norimos spalvos intensyvumo, blakstienų spalvos ar pan. Po to kruoščiai ir pakankamai nuplaukite vandeniu gausiai suvilgytu vatos tamponėliu ar pan. Dažus laikant ilgesnį laiką, išgaunama tamsesnė, intensyvesnė spalva. Po 15 min.laikymo dažai nebeveikia, tamsesnės spalvos pasiekti nepavyks.
  7. Būdami vis dar užsimerkę nuvalykite dažus drėgnu vatos padeliu. Lengvas perštėjimas yra normalu, jis neužilgo liausis. Galite perplauti akis ir veidą šaltu vandeniu.
  8. Antakių dažymui dažus palikite/laikykite ant antakių vos 45-60 sekundžių! Po to kruoščiai ir pakankamai nuplaukite vandeniu gausiai suvilgytu vatos tamponėliu ar pan.
  9. Po procedūros gerai išplaukite ir išdžiovinkie dažymo šepetėlį ir indelį, jei ketinate juos naudoti sekantį kartą. Dažų tūbelę užsukite.

Priemonės atstovas LietuvojeUAB KARAL TRADING, Sėlių g. 10, Vilnius, www.kaaral.lt, biuras@kaaral.lt. Pagaminta PAR.

Profesionalai maloniai kviečiame teirautis mūsų vadybininkų :

Tel. +370677-08-555 (Vilnius), +370638-888-99 (Kauno apskr.), +370600003525 (visa Lietuva); arba  +370679-44443 (biuras-firminė parduotuvė Vilniuje)

Jums taip pat gali patikti