1058N
Yra sandėlyje

K05 trichologinis šampūnas nuo plaukų slinkimo (1000 ml), be sulfatų, be parabenų, be silikonų

35,00 €

Aprašymas

Plačiau apie visą KAARAL trichologinę K05 liniją nuo plaukų slinkimo

„K05 HAIR LOSS“:

Visą liniją sudaro tokie produktai:

1.      K05 šampūnas nuo plaukų slinkimo (talpa 100/250/500/1000 ml)

2.      K05 serumas (lašiukai)  nuo plaukų slinkimo (50 ml), stiklo buteliuke su pipete

3.      K05 losjonas nuo plaukų slinkimo ir slinkimo prevencijai, ampulėse (12 x 10 ml)

Visi produktai be sulfatų, be parabenų, be silikonų.

Pakuotės – 100% perdirbamos, pagamintos iš perdirbto popieriaus.

Nepaisant itin saugios odos atžvilgiu formulės ir sudėties, šios linijos produktai pasižymi ypatingu siekiamu poveikiu, užtikrinančiu maksimaliai efektyvų rezultatą. 

ŠIOS LINIJOS KATALOGAS: K05 TERAPINĖS LINIJOS KATALOGAS

Plačiau apie visus linijos produktus:

1.     K05 šampūnas nuo plaukų slinkimo (būna 100/250/500/1000 ml)

Profesionalus specializuotas besulfatis šampūnas, praturtintas ankštpipirio, dilgėlės, kalnų arnikos ekstraktais bei itin vertingu arbatmedžio aliejumi, sukurtas kovoti su gausiu plaukų slinkimu bei veikti prevenciškai.

Sudėtyje esantis veikliųjų medžiagų derinys valo ir atveria galvos poras, gerina kraujo mikrocirkuliaciją galvos odoje, dėl to plaukų folikulų svogūnėliai geriau aprūpinami gyvybiška energija.

Puikiai paruošia galvos odą tolimesnių priemonių naudojimui, pvz., losjono ar serumo. Šampūnas ne tik padeda sustabdyti plaukų slinkimą, bet stimuliuoja jų augimą.

Kadangi unikali šampūno formulė savo sudėtyje neturi SLS (sulfatų), jo putojimasis yra mažesnis nei įprastų šampūnų, bet plovimo ir poveikio efekto neįtakoja.

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų, be kenksmingų medžiagų.

Tinka ir priaugintiems plaukams.

NAUDOJIMAS. Nedidelį kiekį šampūno paskirstykite delnuose ir plaukite, masažuokite sudrėkintą galvos odą, pereidami prie plaukų- lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinkite, kol susiformuos putos. Svarbiausias tikslas – nuplauti galvos odą. Palaikykite 1 minutę ir kruopščiai nuskalaukite. Jei reikalinga – pakartokite. PATARIMAS: Jei plaunate galvą kasdien, tuomet užteks šampūnu ištrinkti 1 kartą, o jei rečiau – pagal poreikį.         

 

2.     K05 serumas (lašiukai) nuo plaukų slinkimo (50 ml), stiklo buteliuke su pipete [rekomenduojami naudoti namuose]

Sustiprinto tikslingo poveikio serumas (lašiukai) – tai profesionalus, multi-aktyvus, natūralus ir itin efektyvus kompleksas, skirtas naudoti kovai su galvos oda ar plaukais susijusia problema – plaukų slinkimu ir silpnumu.

SUDĖTIS. Priemonė tikslingai praturtinta arbatmedžio aliejumi, kalnų arnikos, raudonojo ankštpipirio vaisiaus ekstraktu, didžiosios dilgėlės lapų ekstraktais, kamparu.

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų, be kenksmingų medžiagų.

POVEIKIS:

- Itin suaktyvina galvos odos kraujo apytaką,

- padeda sustabdyti plaukų slinkimą,

- sustiprina plaukų šaknis, suteikia plaukams tankumo,

- dėka arbatmedžio aliejaus priemonė pasižymi antibakteriniu poveikiu,

- stimuliuoja bei pagreitina plaukų augimą ir naujų svogūnėlių atsiradimą,

- sutvirtina plaukų svogūnėlius, skatindama galvos odos kraujotaką,

- mažina odos sudirgimą, ramina.

NAUDOJIMAS. Po plaukų trinkimo su šampūnu, plaukus nusausinkite rankšluosčiu ir su dozatoriumi/pipete kuo tolygiau užlašinkite priemonės ant galvos odos, ypač probleminėse vietose. Švelniai pamasažuokite, kad priemonė tolygiai pasiskirstytų. Stipriai netrinkite. Nenuskalaukite! Paskui galite plaukus šukuoti, džiovinti, stilizuoti kaip įpratę. Procedūrą kartokite 2 kartus per savaitę.  Plaukų augimo skatinimui, plaukų šaknų stiprinimui ir galvos odos kraujotakai gerinti naudokite 1 kartą per 10 dienų. Minimalus naudojimo laikas – 3 mėnesiai.

DĖMESIO! Stenkitės, kad losjonas nepatektų ant kaklo, veido odos, nes losjonas skirtas specialiai tik tepti ant galvos odos. Į produkto sudėtį įeinantys natūralūs ekstraktai gali sukelti lengvą trumpalaikį odos paraudimą, kuris greitai praeina.

 

3.     K05 losjonas nuo plaukų slinkimo ir slinkimo prevencijai, ampulėse (12 x 10 ml) [rekomenduojamas naudoti salone arba namuose]

Profesionalus losjonas, praturtintas arbatmedžio aliejumi, kalnų arnikos, raudonojo ankštpipirio vaisiaus ekstraktu, didžiosios dilgėlės lapų ekstraktais, kamparu, pieno ir acto rūgštimis, yra sukurtas kovoti su gausiu plaukų slinkimu, jų susilpnėjimu, neaugimu. Šio losjono sudėtyje esantis veikliųjų medžiagų derinys efektyviai plečia kapiliarinę sistemą, gerina galvos odos kraujotaką, dėl to plaukų folikulų svogūnėliai geriau aprūpinami energija, deguonimi. Plaukų svogūnėliai  sustiprinami ir ‚pažadinami‘ augti.

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų, be kenksmingų medžiagų.

POVEIKIS:

- Itin suaktyvina galvos odos kraujo apytaką,

- padeda sustabdyti plaukų slinkimą,

- sustiprina plaukų šaknis, suteikia plaukams tankumo,

- dėka arbatmedžio aliejaus priemonė pasižymi antibakteriniu poveikiu,

- stimuliuoja bei pagreitina plaukų augimą ir naujų svogūnėlių atsiradimą,

- sutvirtina plaukų svogūnėlius, skatindama galvos odos kraujotaką,

- mažina odos sudirgimą.

NAUDOJIMAS: Po plaukų trinkimo su K05 HAIR LOSS šampūnu,  plaukus nusausinkite rankšluosčiu ir dėžutėje esančios pipetės pagalba užlašinkite losjono ant galvos odos 1 lašas /1 kv.cm. keletą minučių masažuokite galvos odą. Nenuskalaukite. Procedūrą kartokite 2 kartus per savaitę, 6 savaites. Esant poreikiui, kursą pakartokite. Vėliau profilaktiškai naudokite 1 kartą per 10 dienų.

DĖMESIO! Stenkitės, kad losjonas nepatektų ant kaklo ar veido odos, nes losjonas skirtas specialiai tik tepti ant galvos odos.

Į produkto sudėtį įeinantys aktyvūs natūralūs ekstraktai  gali sukelti trumpalaikį odos paraudimą, kuris neužilgo praeis.

Kviečiame susipažinti su šios linijos VIDEO:

 

Priemones rekomenduojama sunaudoti per 5 m. nuo gamybos datos (rasite ant pakuotės) ir per 12 mėn. nuo atidarymo. Saugoti nuo vaikų. Laikyti temperatūroje 5-35 C, vengti ilgesnio buvimo tiesioginėje saulės šviesoje.

Pagaminta Italijoje, KAARAL srl.

 

Atstovas Baltijos šalyse – KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lt

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės