OM9
Yra sandėlyje

KAARAL LIQUID COMB - priemonių galvos odai tikslinis dozatorius, tikslinis galvos odos masažuoklis (talpa 30 ml)

15,00 €

Aprašymas

KAARAL LIQUID COMB - galvos odos masažuoklis/ tikslinis specializuotų priemonių dozatorius su galvanizuotais difuzoriais (talpa 30 ml)

Šis puikus naujų technologijų išradimas - tikras atradimas visiems, besirūpinantiems savo galvos odos sveikatinimu bei kovojantiems su plaukų slinkimu ar kl.problemomis. Jo pagalba lengvai ir tikslingai paskirstysite norimą skystą odos terapijos produktą (pvz., losjoną ampulėse, skirtą plaukų augimui ar kovai su pleiskanomis bei slinkimu ar pan.) ant galvos odos ir tinkamai bei teisingai jį įmasažuosite. 

Pirmiausia, atidarykite masažuoklio talpos silikoninį dangtelį (joje telpa apie 30 ml priemonės) ir į ją supilkite savo pasirinktąją priemonę, skirtą galvos odos terapijai. Uždarykite.

Tuomet švelniais sukamaisiais-spaudžiamaisiais judesiais masažuokite galvos odą šerelių-difuzorių pagalba. Iš galvanizuotų šerelių galiukų, kur yra spyruokliuojantis guolis, priemonė bus tolygiai išskirstoma ant galvos odos, o jūs ją kruopščiai įmasažuosite į galvos odą. Kito tipo šereliai padeda tolygiai paskirstyti priemonę bei teisingai aktyvina priemonės įsiskverbimą į odą bei jos kraujo mikrocirkuliaciją, kas gyvybiškai svarbu plauko kokybei.

Šį galvos masažą tęskite apie 5 min.

Prietaisas skirtas tik asmeniniam naudojimui.

LIQUID COMB ("SKYSTOS ŠUKOS") pritaikytas tokių KAARAL produktų, kaip K05 TARGETED ACTION DROPS lašiukų nuo slinkimo, K05 losjonų ampulėse nuo slinkimo, pleiskanų, padidinto sebumo išsiskyrimo, REVITAE plaukų augimą skatinančio losjono, naudojimui.

Atstovas: KARAL TRADING UAB, www.karal.lt, Sėlių g. 10, Vilnius

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės