004A
Yra sandėlyje

ROYAL JELLY CREAM Itin stipraus poveikio kaukė plaukams, su bičių motinėlių pieneliu, 500 ml

25,00 €

Aprašymas

Tikras gyvybės šaltinis išsausėjusiems,silpniems bei porėtiems plaukams. ROYAL JELLY kaukė skirta plaukų stiprinimui ir itin giliam ir maitinimui. Ši unikali kaukė pagaminta bičių pienelio pagrindu bei savyje saugo dar apie 100 sudedamųjų dalių veikimo paslaptis. Tai ideali priemonė plaukams, praradusiems elastingumą, žvilgesį, atrodantiems tarsi nuvytęs žiedas dykumoje, o plaukų galiukai nuolat skilinėja, veliasi ir atima viltį užsiauginti tobulus ir ilgus plaukus, kurių taip trokštame...

Kaip bičių pienelis veikia plaukus?

Net užmerktomis akimis jūs pajusite skirtumą, atsiradusį panaudojus ROYAL JELLY kaukę, pagamintą bičių pienelio pagrindu.

Pirštų galiukais pajusite plaukų švelnumą, pamiršite išsekusius ir trapius plaukus.


Kaip kaukė veikia plaukus?

1. Aktyvios medžiagos įsiskverbia į plauko struktūrą, pagerina jos kokybę, ją intensyviai maitina ir drėkina.
2. Unikalios bičių pienelio savybės šalina pagrindines plaukų senėjimo priežastis.
3. Mikroelementai ir vitaminai normalizuoja plaukų folikulo ir galvos odos būklę.
4. Struktūriniai proteinai padengia plaukus apsaugine plėvele, tuo pačiu palaiko reikalingą drėgmės lygį ir padeda išvengti drėgmės praradimo.

 

Naudojimo būdas: Po plaukų trinkimo su PURIFY HYDRA ar kitu KAARAL  šampūnu paskirstykite pakankamą kiekį ROYAL JELLY kaukės per visą plaukų ilgį. Galite plaukus iššukuoti, kad kaukė tolygiai pasiskirstytų. Palikite veikti 3-8 min. ir tuomet kruopščiai nuskalaukite. Naudokite 1-2 kartus per savaitę arba pagal poreikį.  

Jei galvos oda yra riebi, o plaukai išsausėję, kaukę pradėkite tepti palikdami 3-6 cm ilgio plaukų šaknis. Palikite veikti 10  minučių ir tuomet kruopščiai nuskalaukite. Taip pat jei plaukai yra stori, rekomenduojama kaukę palaikyti ilgiau nei įprasta.

Rekomenduojame įsigyti daugkartinį dozatorių su paplatinimu (pompą).

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės