IDE0012
Yra sandėlyje

MYCO HELP Aktyvaus poveikio anti-grybelinis skystis nagams, 30 ml - Active anti-fungal nail liquid

9,00 €

Aprašymas

MYCO HELP Aktyvaus poveikio ant-grybelinis skystis nagams, 30 ml - Active anti-fungal nail liquid

MYCO help Active priešgrybelinį nagų losjoną lengva ir patogu naudoti.

Skystis turi sutraukiantį ir keratolitinį poveikį.

Preparatas apsaugo tiek nuo pasikartojančių odos pažeidimų, tiek nuo antrinės superinfekcijos, tuo pačiu neleidžia mikroorganizmams prasiskverbti į gyjančią odą.

Specializuotas kompleksas numalšina infekcijos simptomus ir nemalonų kvapą, būdingą patogeninei florai. Skysčio sudėtyje esančios medžiagos sukuria apsauginį barjerą, izoliuojantį užtepto preparato vietą, taigi ir pakitimų sritį, nuo kenksmingų ar dirginančių išorinių veiksnių.

Indikacijos:

Baltos arba gelsvai rudos spalvos pakitimai ant nagų, šiurkšti nago plokštelė, nago plokštelė su polinkiu trupėti ir lūžinėti

Įspėjimai ir atsargumo priemonės: skirtas tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis ir gleivines. Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje kambario temperatūroje (8°C – 25°C), mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prieš naudojimą būtinai suplakite.

NAUDOJIMAS: Skysčiu nagus tepkite du kartus per dieną, geriausia ryte ir vakare, jei jūsų nagai ir nagai serga. Leiskite preparatui išdžiūti apie 1 minutę.

Tęskite gydymą kiekvieną dieną, kol nagas atgaus natūralią baltą arba rausvą spalvą.

Pirmasis poveikis turėtų būti matomas maždaug po 4 savaičių reguliaraus naudojimo. Prieš tepdami skystį, pašalinkite visus lako pėdsakus ir nuvalykite nagus, jie turi būti švarūs ir sausi.

GAMINTOJAS: IDEEPHARM (by Farmona Natural Cosmetics Laboratory, LENKIJA)    made-in-poland1-1.png

Daugiau apie gamintoją: Apie FARMONA

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės