VOLUME.Travel
Yra sandėlyje

VOLUME TRAVEL KIT ✤ Šampūnas (besulfatis) ir kondicionierius, suteikiantis apimties, su ženšenio, kt aliejais, 100 ml + 75 ml

12,00 €

Aprašymas

VOLUME Šampūnas ir kondicionierius, praturtinti ženšenio, bambuko bei migdolų aliejumi, ploniems plaukams suteikia taip trokštamos apimties.

(dėžutės dizainas gali skirtis nuo paveikslėlio)

Formulė su natūraliais ingredientais pakelia plaukus nuo šaknų, juos giliai maitina ir atpainioja.

Lengvai įsigeria į plaukus, atkuria jų struktūrą, sukuria elastingą apsauginį sluoksnį, neleidžiantį plaukams lūžinėti.

Užtikrina plaukų elastingumą, purumą ir vientisumą, papildydamas jų pažeistą ir silpną struktūrą. Plaukai tampa akivaizdžiai puresni ir didesnės apimties.

Neapsunkina plaukų. Tinka ir priaugintiems plaukams.

BE SULFATŲ, BE PARABENŲ, BE MINERALINIŲ ALIEJŲ, BE GLIUTENO

Naudojimo būdas: Po plaukų trinkimo su PURIFY VOLUME šampūnu, nedidelį kiekį PURIFY VOLUME kondicionieriaus paskirstykite ant drėgnų, švarių plaukų ir palikite veikti 3-5 minutes. Išskalaukite dideliu kiekiu vandens.

Prieš plaukų džiovinimą džiovintuvu, nepamirškite naudoti specialiais priemones, apsaugančios plauko struktūrą nuo kenksmingo karšto oro poveikio. 

Plaukų apimtį papildomai padidinsite, jeigu džiovindami plaukus džiovintuvu, plaukus pakelsite šepečiu.

Jei galvos oda yra riebi, o plaukai išsausėję, priemonę pradėkite tepti palikdami 3-6 cm ilgio plaukų šaknis. Palikite veikti 3-5 minutes ir tuomet kruopščiai nuskalaukite. Taip pat jei plaukai yra stori, rekomenduojama kondicionierių palaikyti ilgiau nei įprasta.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės