AAA1043
Yra sandėlyje

X-PURE Šampūnas pažeistų, chemiškai paveiktų plaukų priežiūrai/detoksikuojantis, giliai valantis, paruošiantis, 1000 ml

20,00 €

Aprašymas

KAARAL X-FORM linija - itin gilus pažeistų, silpnų, plonų plaukų atstatymas

Ši linija sukurta siekiant ypatingos naudojimo specializacijos - giluminio plaukų atstatymo, panaudojant itin efektyvius gamtos sukurtus ir laboratorijose ištobulintas aktyvius ingredientus:

- kviečių proteinai,

- bičių motinėlių pienelis,

- vitaminai A, D, E.

Liniją sudaro 4 produktai:

X-PURE šampūnas (250 ml arba 1000 ml)

X-REAL kondicionierius (250 ml arba 1000 ml)

X-STRUCTURING losjonas ampulėse (12 vnt. po 10 ml, dėžutėje)

X-SERUM, 100 ml

 

X-PURE ŠAMPŪNAS

Tinka ir priaugintiems plaukams.

Atkuriamas pažeistų plaukų šampūnas su kviečių baltymais (proteinais) švelniai, bet giliai valo ir paruošia plaukus tolesnėms gilios priežiūros atkuriamosioms procedūroms. Dėka subalansuotos pH formulės, jis švelniai valo galvos odą ir prižiūri dažytus bei pažeistus, plonus plaukus, stiprina ir atkuria juos, todėl juos lengviau iššukuoti.

Dėl didelės kviečių baltymų ir bičių pienelio koncentracijos formulėje jis akimirksniu paverčia plaukų gijas gyvybingomis, suteikdamas joms minkštumo, blizgesio ir stiprumo.

Po plaukų trinkimo šiuo šampūnu, rekomenduojama naudoti X-REAL kondicionierių (kasdienei priežiūrai)  bei X-FORM atstatantįjį losjoną ampulėse (siekiant maksimalaus saloninės procedūros efekto).

Detox efektas, paruošiantis plauką tolimesniam X-linijos naudojimui.

NAUDOJIMAS: Nedidelį kiekį šampūno užtepkite ant gerai sudrėkintų plaukų, švelniai masažuokite, kruopščiai plaukite plaukus 1-2 minutes, paskui gerai nuskalaukite drungnu vandeniu.

Esant poreikiui, pakartokite. Toliau naudokite X-REAL kondicionierių.

NETINKAMAS kasdienei ilgų plaukų priežiūrai.

 

X-REAL KONDICIONIERIUS

Kondicionieriaus speciali formulė užtikrina gilų plauko maitinimą be apsunkinimo, suteikia elastingumo, tvirtumo, drėgmės. Idealiai tinka pažeistiems plaukams. Plaukai tampa šilkiniais ir lengvai šukuojamais. Kondicionieriaus pagrindas yra itin vertingas bičių motinėlių pienelis bei kviečių baltymai. Šis kokteilis greitai ir efektyviai atnaujina ir išlygina plaukų struktūrą per visą ilgį ir skerspjūvį, užpildo blizgesiu ir grožiu.

Dėl didelės AMINORŪGŠČIŲ koncentracijos formulė pašalina vidinius pažeidimus, atjaunina, suteikia papildomo tūrio.

NAUDOJIMAS: Paruoštus, X-PURE šampūnu ištrinktus ir rankšluosčiu nusausintus plaukus ištepkite reikiamu kiekiu X-REAL kondicionieriaus, kuo tolygiau paskirstykite per visą plauko ilgį (neliečiant ir netepant ant šaknų), leiskite įsigerti - palikite veikti apie 2-5 min.

Paskui kruopščiai nuskalaukite vandeniu, nusausinkite rankšluosčiu.

 

X-STRUCTURING - atstatantis plaukus losjonas ampulėse (12 vnt. po 10 ml)

Stipriai pažeistų, plonų, praradusių elastingumą, šiurkščių, dažytų ir chemiškai apdorotų plaukų daktaras - losjonas X-STRUCTURING - tai ypatinga ingredientų kompozicija, kuri nuo pirmo naudojimo padarys stipriai pažeistus plaukus švelnius ir lengvai tvarkomus.

Priemonė stiprina plaukų kamieną ir visą struktūrą, suteikia blizgesio ploniems ir chemiškai apdorotiems plaukams.

Plaukai atgaus gyvybingumą, elastingumą, tvirtumą.

Atkuriamas plaukų tvirtumas, subalansuojama drėgmės pusiausvyra  ir sugrąžinamas sveikų plaukų spindesys. 

Losjonas yra universalus, tad puikiai tinka dažytiems plaukams - ypatinga jo formulė skatina gilesnį dirbtinio pigmento uždarymą ir saugo atspalvį, kad plaukų spalva išliktų turtinga, sodri ir ilgalaikė, ir taip pat natūralių plaukų priežiūrai.

Stiklo ampulės garantuoja maksimalų pakuotės sandarumą, taip garantuojama produkto kokybė bei farmacinis požiūris į individualų priemonės naudojimą.

NAUDOJIMAS: Po plaukų trinkimo šampūnu (ir po kondicionieriaus panaudojimo) plaukus nusausinkite rankšluosčiu ir kuo tolygiau paskirstykite (ar užpurkškite) losjoną ant plaukų per visą ilgį, ir palikite veikti 2-5 minutes. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Džiovinkite, modeliuokite kaip norite.

Naudokite kartą per savaitę ar dažniau, jei plaukai stipriai nualinti.

Nuolatinis losjono naudojimas užtikrina ilgalaikį atstatantį ir plaukus stiprinantį, kaupiamąjį poveikį.

 

X-SERUM, 100 ml

Serumas - tai daugiafunkcinė priemonė, uždaranti X-FORM linijos produktų paradą:

- saugo plaukus nuo žalingo termopoveikio (žnyplių, feno, karštos saulės, pirčių ir pan.)

- rūpinasi plaukų galiukais (neleidžia jiems šakotis, o jau išsišakojusius tarsi 'sulydo', suteikdamas gerų ir sveikų plaukų įvaizdį;

- suteikia plaukams blizgesio, lankstumo, tvirtumo, suteikia sveiką išvaizdą;

NAUDOJIMAS: Prieš formuodami plaukus, lašelį serumo ištrinkite delnuose ir jais  ištepkite švarius, rankšluosčiais nusausintus plaukų per visą ilgį, ypač skirdami dėmesio galiukams, tolygiai paskirstykite.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės