1223P
Yra sandėlyje

RESTRUCTURE DUO - Express (greitas) plaukų atstatymas - losjonas su provitaminu B5 (ampulėse) pažeistiems plaukams, 2x10 ml

7,00 €

Aprašymas

Norite greito saloninio efekto? Norite, kad jūsų plaukai būtų gyvybingi, elastingi, gražūs, natūralaus spindesio, sveiki ir stiprūs?

Tuo pasirūpins giluminio poveikio naujos formulės losjonas ampulėse pažeistiems plaukams PURIFY RESTRUCTURE, kuris intensyviai prižiūri ir atgaivina plaukus nuo šaknų iki galiukų!

Intensyvus, giliai atstatantis, itin skvarbus kompleksas, praturtintas natūraliais aktyviais komponentais ir provitaminu B5, pažeistiems ir nusilpusiems plaukams sugrąžina gyvybingumą, blizgesį  ir lankstumą.

Atstatomasis procesas vyksta tiesiogiai pažeistose plauko vietose. Provitaminas B5 apgaubia kiekvieną plauką, giliai įsigeria į vidinę struktūrą ir atstato cheminę plauko sudėtį iš vidaus.

Atkuriamas plaukų tvirtumas, subalansuojama drėgmės pusiausvyra  ir sugrąžinamas sveikų plaukų spindesys. 

Plaukai tampa stipresni ir atrodo sveikiau.

Rekomenduojama šiurkštiems, sausiems, dažytiems, mechaninėmis priemonėmis pažeistiems ar chemiškai nualintiems plaukams.

Naudojimo būdas: Po plaukų trinkimo šampūnu plaukus nusausinkite rankšluosčiu ir kuo tolygiau paskirstykite (užpurkškite) losjoną ant plaukų per visą ilgį, ir palikite veikti 2-5 minutes. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Kondicionieriaus naudoti jau nebūtina. Džiovinkite, modeliuokite kaip norite.

Naudokite kartą per savaitę ar dažniau, jei plaukai stipriai nualinti.

Nuolatinis PURIFY RESTRUCTURE losjono naudojimas užtikrina ilgalaikį atstatantį ir plaukus stiprinantį, kaupiamąjį poveikį.

BE PARABENŲ. BE MINERALINIŲ ALIEJŲ. BE GLIUTENO.

PURIFY LINIJOS GAMINTOJO KATALOGAS: PURIFY

Tūris: 2 vnt. po 10 ml.

Dėžutėje rasite patogų užsukamą ant ampulės purkštuką.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės