SK005-09
Yra sandėlyje

GREEN TEA [ŽALIOJI ARBATA] - namų kvapas SCENT MARK su lazdelėmis, 50 ml, dėžutėje

19,90 €

Aprašymas

GREEN TEA  [ŽALIOJI ARBATA] - namų kvapas SCENT MARK su lazdelėmis, 50 ml, dėžutėje

Namų kvapas Žalioji arbata – tai subtilus ir gaivus aromatas, kuris atneša į jūsų namus švelnų rytinio saulės spindulio prisilietimą ir raminančią natūralią harmoniją. Įkvėpkite šį kvapą ir pajusite, kaip jūsų namai pripildomi ramybės ir gaivumo.

Žaliosios arbatos kvapo ypatybės:

Aromatas: Įsivaizduokite saulės šviesoje mirgančius žaliosios arbatos lapus, kurie skleidžia šviežumą ir švelnią žolėtą eleganciją. Žaliosios arbatos kvapas yra ne tik gaivus, bet ir turtingas, su subtiliais augaliniais tonais, kurie primena apie ankstyvą rytą, kai pirmieji saulės spinduliai paliečia šaltą rasą ant žolės.

Šis kvapas sukuria raminančią, atpalaiduojančią atmosferą, leidžiančią jums atsipalaiduoti po įtemptos dienos. Jis suteikia pojūtį, kad jūsų namai yra oazė, kur galima pabėgti nuo kasdienybės šurmulio ir mėgautis ramybe ir švelniu kvapų bučiniu.

Žaliosios arbatos kvapas puikiai tinka tiek dienos, tiek vakaro metu, suteikdamas jūsų erdvei natūralų ir raminantį prisilietimą, jis - kaip tylus kvapnių akimirkų šokis, primenantis apie gamtos grožį ir paprastumą. Įkvėpkite šį aromatą ir leiskite jam švelniai apsupti jus ir jūsų artimuosius, sukurdami harmoniją ir šilumą kiekviename namų kampelyje.

Panašios prekės