SK005-14
Yra sandėlyje

OSMANTHUS [OSMANTHUS] namų kvapas SCENT MARK su lazdelėmis, 50 ml, dėžutėje

19,90 €

Aprašymas

OSMANTHUS [OSMANTHUS] namų kvapas SCENT MARK su lazdelėmis, 50 ml, dėžutėje

Osmanthus – tai augalas, kurio žiedai yra labai vertinami dėl savo malonaus ir intensyvaus kvapo. Osmanthus (lot. Osmanthus) priklauso Oleaceae šeimai ir dažniausiai auga subtropiniuose ir tropiniuose regionuose, tokiose šalyse kaip Kinija, Japonija, Tailandas ir Indija.

Osmanthus ypatybės:

Augalas: Osmanthus yra krūmas arba mažas medis, kuris gali pasiekti 2–6 metrų aukštį, priklausomai nuo rūšies ir auginimo sąlygų. Jis turi visžalius lapus ir nedidelius, tačiau labai kvapnius žiedus.

Kvapas: Osmanthus žiedai turi labai stiprų, saldų ir gėlišką aromatą, kuris gali priminti persikus, abrikosus arba jazminus. Kvapas yra labai įsimintinas ir dažnai naudojamas parfumerijoje bei kosmetikoje.

Osmanthus kvapas sukuria elegantišką ir švelnią atmosferą.

Medicininės savybės: Tradicinėje medicinoje osmanthus kartais naudojamas kaip natūralus vaistinis augalas, nes manoma, kad jis turi įvairių naudingų savybių, tokių kaip raminamasis poveikis.

Osmanthus yra vertinamas dėl savo išskirtinio kvapo ir estetiškai patrauklių žiedų, ir jo aromatas gali suteikti rafinuotumo ir prabangos pojūtį tiek asmeninėse, tiek viešose erdvėse.

Panašios prekės