BEOX1247
Yra sandėlyje

ROYAL GOLD 24K Luminous šampūnas ypatingam žvilgesiui, su Amazonijos augalų ekstraktais ir aliejais,500 ml

35,00 €

Aprašymas

ROYAL GOLD 24K Luminous šampūnas ypatingam žvilgesiui, 500 ml

Luminous šampūnas yra praturtintas kosmetiniu auksu, specialiais aliejais ir rūgštimis, išgaunamais iš eilės unikalių Amazonijos augalų ir vaisių, tokių kaip Amazonijos kongenis [Pentaclehtra Macroloba], Amazonės alyvpalmė [Elaeis oleifera] ir buriti [Maurittia Flexuosa], ir kurie:

- maitina, drėkina ir švelniai valo plaukus,

- palieka juos švarius, švelnius ir žvilgančius;

- prisideda prie pažeistų plaukų galiukų terapijos.

- ypač tinka po plaukų tiesinimo procedūrų.

Be parabenų. Be silikonų. Be sulfatų.

Naudojimas: Užtepkite šampūno ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite, leiskite suputoti. Išskalaukite plaukus dideliu kiekiu vandens.

Jei reikia, pakartokite. Paskui panaudokite Luminous kaukę plaukams, suteikiančią plaukams išskirtinį blizgesį ir elastingumą bei prailginančią plaukų tiesinimo procedūros ROYAL GOLD 24K LUMINOUS ar panašių procedūrų rezultatų trukmę. Kaukę užtepkite ant švarių, nusausintų plaukų, palaikykite 10-20 min., nuskalaukite.

Tiek šampūnas, tiek kaukė gali būti naudojami kasdien.


BEOX PROFESSIONAL, Brazilija.  

Notifikuota ir sertifikuota pagal EU įstatymus

BEOX atstovas Baltijos šalyse - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Vilnius

_____________________________

Daugiau apie produkto ingredientus:

KONGENIO ALIEJUS/PRACAXI OIL (Pentaclehtra Macroloba):

Šie medžiai kilę iš Brazilijos, Gvianos, Trinidado ir Tobago bei kitų Pietų ir Centrinės Amerikos šalių.

Remiantis naujausiais tyrimais, šių vaisių aliejuje yra didžiausia beheno rūgšties koncentracija (19%), kuri yra net 6 kartus didesnė nei žemės riešutų aliejuje.

Dėl savo drėgmę išlaikančių savybių kongenio ekstraktas naudojamas kosmetikos pramonėje, ypač šiuolaikinėse plaukų priežiūros produktų formulėse. Jo aliejuje gausu vitaminų ir riebalų rūgščių, kurie nuostabiai drėkina ir maitina plauką, sukuria apsauginę plėvelę apie plauko pluoštą, apsaugodama sruogas nuo žalingo saulės spindulių poveikio, pvz., blukimo, džiūvimo, šiaušimosi ar garbanojimosi. Jis taip pat prailgina plaukų drėkinimo procesą, sukuria šilkinę tekstūrą, kontroliuoja apimtį bei kondicionuoja plaukų skaidulas, todėl itin naudingas pažeistiems, balintiems ar dažytiems plaukams.

OJONO/ALYVPALMĖS ALIEJUS (Elaeis Oleifera):

Ojon palmė randama prie Madeiros upės, Brazilijos Amazonėje, kur auga didelės šio augalo grupės, taip pat Centrinėje Amerikoje.

Ojon yra vienintelis organinis komponentas, turintis tokią pačią plaukų keratino sudėtį kaip plauko keratinas. Jis labai turtingas amino rūgščių, antioksidantų ir lipidų, apsaugo nuo slinkimo, idealiai tinka produktams, skirtiems plaukų rekonstrukcijai, glotnumui, lankstumui, drėkinimui; taip pat balintiems ir chemiškai apdorotiems plaukams, pvz., mechaninių ir terminių procedūrų pažeidimams atstatyti.

BURITI ALIEJUS (Maurittia Flexuosa):

Buriti, Amazonės palmės aliejus, turtingas riebiųjų rūgščių ir vitaminų, yra galingas antioksidantas, pasižymintis atgaivinančiomis ir atstatančiomis savybėmis, apsauga nuo saulės ir giliu drėkinimu, užkertantis kelią ankstyvam senėjimui, plaukų slinkimui ir lūžinėjimui.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės