1270
Yra sandėlyje

SOS UNBREAKABLE MASK Kaukė plaukams, gelinės konsistencijos, ekstra greito ir efektyvaus poveikio, SOS trapiems plaukams, 500 ml

39,00 €

Aprašymas

SOS UNBREAKABLE MASK Kaukė plaukams, gelinės konsistencijos, ekstra greito ir efektyvaus poveikio, SOS trapiems plaukams, 500 ml

GREITAS IR GELBSTINTIS SPRENDIMAS PAŽEISTIEMS SILPNIEMS PLAUKAMS!

Nepakeičiamas produktas plaukams stiprinti kritiniais atvejais, pvz.: labai porėti plaukai - labai sausi plaukai - itin sausi plaukai.

Išskirtinė formulė, pasižyminti galingu poveikiu, veikia tiesiai į žievę, naikina lūžinėjimo procesą ir veiksmingai atstato elastingumą, atkurdama disulfidines jungtis, todėl plaukai tampa itin sveiki ir elastingi.

Dėl galingų amino rūgščių, kolageno ir keratino, kurie atkuria plaukų sveikatą, "Beox SOS Unbreakable" pasižymi akimirksniu stiprinančiu poveikiu, todėl sruogos tampa stiprios ir sveikos.

Stiprinimas ir atgaivinimas viename produkte!

Kaukės sudėtyje yra kokosų aliejaus, arginino ir "Instant Repair Complex" - išskirtinio stiprinamųjų medžiagų mišinio, kuris atkuria cheminio apdorojimo ar perkaitinimo pažeistas plaukų skaidulas.

Naudojimas: Užtepkite kaukę ant švarių, rankšluosčiu nusausintų drėgnų plaukų ir palikite maždaug 10 minučių, tada išskalaukite ir formuokite plaukus, kaip norite.

Gamintojas: BEOX PROFESSIONAL, Brazilija.

Atstovas Baltijos šalyse - UAB KARAL TRADING, Sėlių g. 10, Vilnius

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės