TER0004
Yra sandėlyje

PODOLODIC THERAPY Proplio tepalas pėdų nuospaudoms (75 ml)

10,00 €

Aprašymas

Propolio tepalas nuo nuospaudų, sukietėjimo ir kaluso yra specialiai skirtas odos pėdoms vietiniam naudojimui.

Dėka rūpestingai parinktų aktyvių ingredientų šis produktas efektyviai ramina sudirgimą, intensyviai regeneruoja, drėkina ir palengvina problemų sprendimą.

Tepalas turi:

Glicerino (23%): Glicerinas turi puikų drėkinamąjį poveikį. Jis pritraukia vandenį į odos sluoksnius, padedantis palaikyti tinkamą drėgmės lygį. Tai padaro odą minkštą ir lankstią.

Propolio ekstrakto (30%): Propolis yra natūralus antibiotikas, veikiantis kaip antibakterinis, priešuždegiminis agentas ir pagreitinantis odos gijimą. Tepale esantis aukštos koncentracijos, 30%, jis efektyviai ramina sudirgimą ir skatina odos regeneraciją.

Mochovinos (5%): Mochovina yra žinomas keratolitikas, tai reiškia, kad ji padeda tirpdyti negyvas odos ląsteles. Dėl to ji minkština mazgas ir kietelės, padarant jas lengvesnes pašalinti.

Ši sviestas: Giliai maitina ir regeneruoja odą. Šis sviestas yra natūralus minkštinamasis, kuris maitina, regeneruoja ir apsaugo odą. Jame yra gausu A ir E vitaminų, kurie skatina gijimą ir ramina sudirgimą.

Priešpienis: Skatina odos gijimą ir regeneraciją. Jis yra gausus augimo veiksnių ir antikūnų šaltinis, kurie pagreitina odos regeneraciją ir sustiprina natūralų odos apsauginį barjerą.

Nuolatinis Farmona propolio tepalo naudojimas nuo mazgų ir kietelių suteikia šiuos privalumus:

Greitas odos drėkinimas ir maitinimas.

Intensyvi regeneracija ir apsauga nuo odos įtrūkimų, dėl propolio ir priešpienio, esančio produkto sudėtyje

Lyginimas, minkštinimas ir sumažinimas odos sausumo ir šiurkštumo.

Glicerinas ir šlapalas, esantys produkte, stipriai minkština ir drėkina pėdų odą

Apsauga nuo per didelio sausumo.

Skubus palengvėjimas pėdoms.

NAUDOJIMAS:

Tepti produktą ant švarios ir sausos odos -ant kritinių vietų.

Palikite, kol visiškai įsigers.

Propolio tepalas nuo mazgų ir kietelių yra neišvengiamas produktas kasdieninei pėdų priežiūrai, užtikrinantis visapusišką odos apsaugą ir regeneraciją.

Jis išlaikys jūsų pėdas sveikas, drėkinamas ir be skausmingų pažeidimų. Atraskite ir kitus produktus iš naujausios Farmona Podologinės terapijos serijos.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Panašios prekės