• -50%
CURLY DIVA
Yra sandėlyje

CURLY DIVA - juostelės plaukų garbanojimui, rinkinys (20 vnt. 55 cm ilgio juostelės + kablys))

17,50 € 35,00 €

Aprašymas

CURLY DIVA - tai saugiausias būdas susikurti išraiškingas salonines garbanas namuose.

Pritrenkiantis, raudonojo kilimo vertas įvaizdis! Garbanos - vos per 3 val.!

Plaukai nežalojami jokiais karštais prietaisais! Nėra pavojaus apsideginti ir apdeginti.

Neįtikėtinai paprasta, patogu! Su juostelėmis galima komfortiškai miegoti naktį.

Užtikrintas daugkartinis naudojimas pagal jūsų poreikį.

Nepakeičiama priemonė savo mylimų mažųjų dukryčių, paauglių ir jų mamyčių ilgiems plaukams

sugarbanoti nevargstant, nesikankinant ir nekankinant

Ekonomiškiausias variantas – jokių elektros prietaisų, pavojingų karštų žnyplių, senamadiškų bigudi, elektros energijos sąnaudų, brangių plaukų stilistų!

Juostelių ilgais ištempus – 55 cm, taigi tinka net itin ilgiems plaukams garbanoti.

Rinkinį sudaro:

- 20 vnt. dviejų spalvų juostelės (oranžinės – suka plaukus laikrodžio rodyklės kryptimi, rožinės – priešinga),

- sudedamas ilgas kablys, skirtas plaukų sruogoms įtraukti į juostelių vidų.

Naudojimo instrukcija:

1.       Kruopščiai išplaukite plaukus šampūnu, panaudokite lengvą  kondicionierių arba purškiamą kondicionierių su tikslu lengvai iššukuoti plaukus. Plaukai turi būti drėgni, švarūs, gerai šukuojami, paklusnūs.

2.       Suskirstykite plaukus į keturias dalis, paskui – į norimo storio ir skaičiaus sruogas, patogumo dėlei naudokite plaukų segtukus, kuriuos naudoja kirpėjai savo darbe.

3.       Tolygiai ir kruopščiai padenkite kiekvieną sruogą viena iš įstabių specializuotų KAARAL (Italija) garbanų formavimo priemonių – Insta Curls arba Dream Curls, švelniai ir tolygiai iššukuokite. Standesnėms garbanoms rekomenduojama naudoti putas Volook arba Mou Mousse arba žele MINDGEL. Priemones rasite www.kaaral.lt

4.       Sudėkite specialųjį kabliuką iš kelių dalių į vieną. Paimkite vieną juostelę, įmaukite į ją kabliuką ir iškiškite jį per kitą juostelės galą. Kabliuku užkabinkite plaukų sruogą palei galvos odą ir švelniai įtraukite visą sruogą pilnai, pilnu ilgiu, ištraukdami kabliuką.

Paleiskite juostelę – ji susisuks, kartu sugarbanodama ir plaukų sruogą.

5.       Tą patį atlikite su visomis sruogomis, kaitaliodami juostelių spalvas – po vienos spalvos naudokite kitą – t.y. vienos spalvos juostelę naudokite kas antrą kartą (oranžinė, rožinė, oranžinė, rožinė..), kad išvengtumėte sruogų susisukimo tarpusavyje į nepageidaujamas dideles garbanas.

6.       Po juostelių uždėjimo yra keli būdai pasiekti garbanų efektui:

A.       Siekiant maksimaliai greitai išgauti garbanas – fenu džiovinkite plaukus, nenuimdami juostelių, iki maksimaliai sausos plaukų būsenos. Šiame variante yra būtina naudoti nuo karščio saugančias, nesulipinančias, drėkinančias priemones – STYLE PERFETTO linijos Insta Curls ar MARAES linijos CURLY CARE REVITALISING fliuidą. Išdžiovinus plaukus pilnai, švelniai nuimkite (nutraukite) juosteles nuo plaukų ir mėgaukitės gautomis garbanomis kaip sumaniusios.

B.       Dar saugesnis būdas be džiovinimo, - leisti plaukams savaime iki galo išdžiūti juostelėse, pvz., miegoti su jomis per naktį ir po to jas švelniai nutraukti nuo plaukų, ir ryte jau mėgautis suformuotomis garbanomis.

Pastaba: Jei nenaudosite jokių papildomų garbanų formavimo priemonių ir į juosteles įtrauksite tik vandeniu sudrėkintas sruogas, - gautosios garbanos nebus tokios ilgalaikės ir išraiškingos kaip panaudojus specializuotas garbanų fiksavimo profesionalias priemones.

Džiaukitės neįtikėtino grožio garbanomis :)

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės