SUPERFOOD.FaceMAsk
Yra sandėlyje

Lakštinė kaukė veidui IT's REAL SUPERFOOD - įvairių tipų pasirinktinai (25 g, vienkartinė), 1 vnt.

2,00 €
TIPAS
  • AVOCADO
  • ALMOND
  • OATMEAL

Aprašymas

IT's REAL SUPERFOOD – jūsų veido grožio ‚super maistas‘ – tai pilnavertis drėkinamųjų ir maistingųjų medžiagų itin gausus superproduktas, pasižymintis grožį ir sveikatą puoselėjančiu poveikiu.

Vienkartinė lakštinė kaukė veidui SUPERFOOD padės kovoti su raukšlėmis, pasirūpins optimaliu odos drėkinimu, maitinimu, jauna gaivia išvaizda, sveika spalva.

Jau po 20 minučių pamatysite, kad jūsų oda ir vėl kupina gyvybės, jaunystės, stangrumo, šviežos...

Viduje pakuotės – net 25 g supermaisto jūsų odai!

Lengva naudoti, patogu pasiimti į kelionę, malonu matyti rezultatus!

Tinka visų tipų odai.

Pasirinkite ir išbandykite įvairias veido kaukes SUPERFOOD su šiais ekstraktais ir poveikiu:

#ALMOND - MIGDOLŲ: lygina odą, suteikia drėgmės, švytėjimo, maitina ir drėkina;

#RICE - RYŽIŲ: suteikia odai lygumo, minkštumo, glotnumo, švytėjimo;

#OATMEAL  - AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ : gausiai maitina, drėkina, suteikia odai elastingumo, tamprumo, glotnumo; užfiksuoja drėgmę, sugeria riebalų perteklių ir švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles. Maistingi avižiniai dribsniai, vadinami „grūdų karaliumi“, padeda išlaikyti odą hidratuotą ir sveiką.

#BROCOLLI - BROKOLIŲ: skaistina odą, suteikia jai jaunystės, sveikos išvaizdos, drėgmės balanso; sudėtyje yra vitaminų A ir C bei liuteino, kurie saugo odą nuo oksidacinių procesų; sudėtyje yra žaliųjų brokolių, kuriuose gausu vitaminų, kurie drėkina ir atgaivina papilkėjusią odą, kad ji spindėtų;

#AVOCADO - AVOKADŲ: suteikia odai lygumo, sveikos gyvybingos išvaizdos ir tekstūros, spindesio, minkštumo, drėgmės ir super maisto - mineralų, vitaminų; gausu mineralų ir vitaminų, kad pagerintų odos tekstūrą ir drėkinimą. Ypatinga daržovė, avokadas, turi daug mineralų ir vitaminų, kurie pagerina odos tekstūrą ir suteikia lygumo;

#BLUEBERRY - MĖLYNIŲ: pasižymi antioksidaciniu, anti-age poveikiu (prieš senėjimą), natūraliu tonizavimu, suteikia drėgmės, elastingumo; tai - drėkinamasis natūralus antioksidantas. Padeda odai išlaikyti drėgmės balzamą ir suteikti švytėjimo. Sudėtyje yra mėlynių, žinomų dėl puikaus drėkinamojo poveikio. Tai padeda išlaikyti odos hidrataciją ir suteikia odai spindinčią išvaizdą.

#KEFIR - RŪGPIENIO: su pieno rūgštimi, probiotikais, gaivina, rūpinasi poromis, suteikia skaistumo ir sveikos išvaizdos;

#COCONUT - KOKOSO: Stabilizuoja odą, drėkina ir ramina sudirgusią odą. Kokosas yra saugus odai, stabilizuoja ją, palaiko pakankamai drėgną balansą ir ramina sudirgusią odą.

#TOMATO - POMIDORŲ: suteikia odai drėgmės, gaivos, spindesio, lygumo, suteikia vėsumo pojūtį; elastingumo - pavargusiai odai; 

#HONEY - MEDAUS: Stiprina odos barjerą ir suteikia odai švytėjimo. Medaus ingredientai užtikrina gausų odos maitinimą, padeda sustiprinti barjerą ir daro odą švytinčią ir spindinčią.

#ARTICHOKE - ARTIŠOKŲ: joje gausu vitamino C, ji skatina kolageno sintezę, švelniai stangrina odą ir sumažina porų atsiradimą. Taip jūsų oda bus sudrėkinta, pamaitinta ir sustiprinta, pasirengusi priimti jūsų naujai atrastą pasitikėjimą.

#SPINACH - ŠPINATŲ: didelis vitamino C kiekis suteikia odai švytėjimo ir drėkinimo. Sudėtyje esantys špinatai, vadinami „daržovių karaliumi“, kurių sudėtyje yra daug vitamino C, kad oda atrodytų spindinti ir drėgna.

#SPIRULINA - SPIRULINOS: gausu drėkinančių ir maistinių medžiagų dos gyvybingumui palaikyti; sudėtyje esanti Spirulina, vadinama „ateities maistu“, kuri suteikia drėgmės ir maistinių medžiagų, kad padidintų odos gyvybingumą.

#BEET - BUROKĖLIŲ: didelis antioksidantų kiekis padeda detoksikuoti odą, todėl ji švyti, įvairūs vitaminai akimirksniu aprūpina odą maistinėmis medžiagomis, todėl ji spindi ir atrodo sveikai.

 

NAUDOJIMAS:
Pirmiausia kruopščiai tinkamai nuvalykite odą. Tada atplėškite pakuotę ir, išėmę drėgną lakštinę kaukę, švelniai uždėkite ją ant veido, išlyginkite ir palikite veikti.

Po 10-20 minučių kaukę nuo veido nuimkite, o perteklių švelniai įmasažuokite į odą.

Kaukė yra vienkartinio naudojimo.

Laikomos šaldytuve, kaukės suteiks jums papildomą vėsų ir gaivinantį pojūtį, naudingą šaldantį poveikį.

 

Pagaminta Pietų Korėjoje.

PATARIMAI, KAIP TEISINGAI IR EFEKJTYVIAI PANAUDOTI LAKŠTINĘ VEIDO KAUKĘ:

1. Paruoškite veido odą

Prieš naudojant lakštinę veido kaukę, pirmiausiai visuomet reikia tinkamai paruošti veido odą. Skamba kaip savaime suprantamas dalykas, bet tai — itin svarbu.

Kruopščiai pašalinkite makiažą valikliu ar miceliniu vandeniu, o jo likučius — prausikliu, kurį reikėtų nuplauti drungnu (jokiu būdu ne karštu!) vandeniu.

Sekantis žingsnis — tonikas. Jis padės subalansuoti jūsų odos PH lygį ir atverti poras, o tai užtikrins, kad oda kaukės aktyvius ingredientus pasisavins kur kas geriau.

Norite dar geresnio rezultato? Nupilinguokite veido odą prieš lakštinės veido kaukės naudojimą.

2. Išsirinkite tinkamiausią laiką

Lakštines veido kaukes galite naudoti tiek ryte, tiek ir vakare. Naudojant kaukę ryte, atgaivinsite, pridrėkinsite odą ir paruošite ją makiažui. Tuo tarpu naudojant ją vakare, prieš miegą, kaukės serume esančios veikliosios medžiagos per naktį įsiskverbs į giliausius veido odos sluoksnius, tad vos tik nubudus ryte galėsite džiaugtis švytinčia, sudrėkinta veido oda.

Dar viena maža paslaptis — veido kaukės naudojimą derinkite su pagulėjimu šiltoje vonioje. Garai padeda atverti veido odos poras, todėl lakštinėje kaukėje esantys ingredientai lengviau pasiekia gilesnius veido odos sluoksnius.

 

3. Atvėsinkite veido kaukę

Lakštinė veido kaukė visuomet veikia raminamai, atgaivina ir vėsina odą, tačiau jeigu norite, kad šis efektas būtų dvigubai (ar net trigubai!) didesnis, prieš naudojimą maždaug 30 minučių palaikykite ją šaldytuve. Užsidėjus tokią kaukę ant veido, pajusite tikrą atgaivą.

4. Tinkamai apgaubkite veidą kaukės lakštu

Lakštinė veido kaukė veiks efektyviau, jeigu atidžiai ir tinkamai ją uždėsite. Pradėkite nuo kaktos ir lėtai denkite ja visą veidą. Dėdami kaukę, stenkitės nepalikti neuždengtų odos lopinėlių bei oro burbuliukų — ji turi priglusti prie veido lyg antra oda. Kaukės lakštai paprastai nėra idealiai ir tiksliai atkartojantys veido formą, todėl juose yra padaryti specialūs įkirpimai, leidžiantys kaukę išformuoti pagal jūsų veido kontūrus. Jeigu dedant ir formuojant kaukę ant veido nutiktų taip, kad ji šiek tiek įplyštų, neišsigąskite — tiesiog įsitikinkite, kad lakštas pilnai dengia veidą, tai yra svarbiausia.

5. Maksimaliai išnaudokite serumą

Lakštinės veido kaukės pakuotę visuomet laikykite ne stačiai, o gulsčiai — toks laikymo būdas užtikrins, kad kaukė pakuotėje esantį serumą sugers ir po savo paviršių paskirstys tolygiai.

Visi lakštinės kaukės vitaminai, mineralai ir kitos veikliosios medžiagos yra serume, todėl įsitikinkite, kad išnaudojate jį maksimaliai. Užsidėję kaukę ant veido, panaudokite pakuotėje likusį serumą: išpilkite likutį į delną ir juo ištepkite kaklą, dekoltė, rankas, alkūnes ar netgi kojas.

6. Pamasažuokite veido odą

Nuėmus kaukę nuo veido, nereikėtų nuplauti serumo likučių, nebent taip būtų nurodyta ant pakuotės. Nuėmus kaukės lakštą iš pradžių oda gali pasirodyti šiek tiek lipni, tačiau vos per 10 minučių veidas absorbuos likusį skystį ir šis pojūtis dings.

Norint, kad serumas greičiau susigertų, o kaukės efektas būtų dar stipresnis, nepatingėkite šias kelias minutes skirti veido masažui. Reguliariai masažuojant veidą gerėja kraujotaka ir limfotaka, atpalaiduojami įtempti raumenys. Tinkamas raumenų aktyvavimas užkuria procesus, kurie skatina odos regeneraciją, kolageno ir elastino gamybą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą. Suaktyvinus gilesnius procesus, pagerėja ir aktyvių medžiagų įsiskverbimas į odą, tad tai leidžia pasiekti dar geresnių rezultatų.

7. Nelaikykite kaukės per ilgai

Daugelis galvoja, kad kuo ilgiau laikys lakštinę kaukę ant veido, tuo efektyvesni rezultatai bus po to. Dar vienas dažnas atvejis — laikyti kaukę ant veido tol, kol ji visiškai išdžius. Tačiau toks lakštinės kaukės naudojimas yra visiškai neteisingas. Priešingai: kaukę visuomet reikėtų nuimti nuo veido jai vis dar esant drėgnai, ir niekuomet nesugalvokite jos laikyti per naktį. Jeigu leisite jai išdžiūti ant veido, iš tiesų pažeisite odą, nes kaukė ims „traukti“ drėgmę iš jūsų odos. Todėl atsiminkite: visuomet perskaitykite kaukės naudojimo instrukciją, esančią ant pakuotės. Jeigu lakštinę veido kaukę nurodyta laikyti 15-25 minutes, tuomet taip ir darykite.

8. Nenaudokite kaukės lakšto kelis kartus

Lakštinė veido kaukė, esanti pakuotėje, yra skirta vienam panaudojimui, todėl jokiu būdu nenaudokite jos kelis kartus. Naudojant tą patį lakštą keletą kartų, ant jo gali atsirasti mikrobų, kuriuos tiesiog užsidėsite sau ant veido, tad vietoj taip laukiamo teigiamo efekto, sulauksite priešingo rezultato. Panaudojus kaukę, tvarkingai ją išmeskite.

9. Nepamirškite drėkinti ir apsaugoti veido odą

Lakštinės kaukės naudojimas nereiškia, kad likusią veido priežiūros rutiną galite tiesiog pamiršti. Nuėmę lakštą, palepinkite veidą drėkinamuoju kremu — tai padės „užrakinti“ drėgmę ir kitas veikliąsias lakštinės kaukės medžiagas odos ląstelėse.

Dar vienas itin svarbus dalykas: po lakštinės kaukės naudojimo, prieš einant į lauką, būtinai pasitepkite veidą apsauginiu kremu nuo saulės su SPF. Taip apsaugosite veido odą nuo žalingo saulės spindulių ir laisvųjų radikalų poveikio ir ilgiau džiaugsitės lakštinės veido kaukės suteiktais efektais.

10. Gerkite vandenį!

Taip, taip. Gerkite vandenį! Nors girdėtas jau tūkstančius kartų, šis punktas yra itin svarbus. Atsiradus veido odos problemoms, mes pirmiausiai bandome jas spręsti įvairiomis veido priežiūros priemonėmis, tačiau nepagalvojame apie tai, kad dažna odos negalavimų priežastis yra tiesiog vandens trūkumas. Nei viena lakštinė veido kaukė ar kita veido odos priežiūros priemonė nepadarys stebuklų, jeigu mūsų organizmas jaus nuolatinį vandens trūkumą. Pakankamas vandens kiekis organizme lygina veido odą, ją valo, suteikia elastingumo, švytėjimo, mažina raukšlelių atsiradimą. Todėl padarykite sau ir savo veido odai paslaugą ir išgerkite stiklinę vandens dabar pat, o per visą dieną — iš viso bent 2 litrus.

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės