1049
Yra sandėlyje

K05 SULPHUR trichologinis antibakterinis besulfatis šampūnas su siera ir šveitiklio efektu problemiškai galvos odai, 200 ml

20,00 €

Aprašymas

K05 SULPHUR - trichologinis antibakterinis besulfatis kreminis šampūnas su siera ir šveitiklio efektu problemiškai galvos odai, be sulfatų, be parabenų, be silikonų, 200 ml

Trichologinis šampūnas, sukurtas kovoti su įvairios kilmės galvos odos pleiskanojimu, per dideliu riebalavimusi, paraudimu, sudirginimu,

Specialioji valymo formulė su sieros mineralais ir rūgščiu pH padeda išvengti sudirginimo, niežėjimo bei pleiskanų atsiradimo įvairaus tipo dermatitų ir psoriazės atvejais.

Sudėtyje esantys apvalūs (neaštrūs) faktūriniai grūdeliai itin puikiai pasitarnauja kaip delikatus odos šveitiklis, kas itin svarbu turint probleminę odą. Atstato odos pH balansą.

Ypač tinka naudoti, kai galvos oda yra išsausėjusi ar pažeista, nes drėkina odą, šalina nemalonius pojūčius, ramina, lengvina galvos odos kvėpavimą, suteikia plaukams švaros ir lengvumo, kovoja su padidintu sebumo išsiskyrimu.

SUDĖTYJE: aktyvinta siera, arbatmedžio aliejus, pieno rūgštis, sodinių briedragių ekstraktas, dilgėlių ekstraktas.

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų.  Tinka ir priaugintiems plaukams.

Nesukelia priklausomybės produktui.

Naudojimo būdas: Nedidelį kiekį šampūno paskirstykite ant gerai sudrėkintos galvos odos ir drėgnų plaukų, ir lengvais masažuojamaisiais judesiais kruopščiai įtrinkite įgalvos odą, kol susiformuos putos. 

Palaukite 5-10 minučių ir kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Intensyviam problemos sprendimui pradžiai naudokite 1-2 kartus per savaitę arba pagal poreikį, paskui (rezultatui palaikyti) – 1 kartą kas 10-15 dienų. Rekomenduojama naudoti su kitais K05 linijos produktais, skirtais kovai su pleiskanomis arba padidintu sebumo išsiskyrimu.

Produkto pakuotė – 100% perdirbama, pagamintos iš perdirbto popieriaus.

Pagaminta KAARAL srl., Italija

Atstovas Baltijos šalyse – KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443

www.karal.lt

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės