PRK05004
Yra sandėlyje

K05 Emotion Kit - K05 trichologinių šampūnų rinkinys (nuo slinkimo, nuo riebalavimosi ir nuo sausų pleiskanų), 3x100 ml

15,00 €

Aprašymas

K05 Emotion Kit - K05 trichologinių šampūnų rinkinys, 3x100 ml

K05 šampūnas nuo plaukų slinkimo

Profesionalus specializuotas besulfatis šampūnas, praturtintas ankštpipirio, dilgėlės, kalnų arnikos ekstraktais bei itin vertingu arbatmedžio aliejumi, sukurtas kovoti su gausiu plaukų slinkimu bei veikti prevenciškai.

Sudėtyje esantis veikliųjų medžiagų derinys valo ir atveria galvos poras, gerina kraujo mikrocirkuliaciją galvos odoje, dėl to plaukų folikulų svogūnėliai geriau aprūpinami gyvybiška energija.

Puikiai paruošia galvos odą tolimesnių priemonių naudojimui, pvz., losjono ar serumo. Šampūnas ne tik padeda sustabdyti plaukų slinkimą, bet stimuliuoja jų augimą.

Kadangi unikali šampūno formulė savo sudėtyje neturi SLS (sulfatų), jo putojimasis yra mažesnis nei įprastų šampūnų, bet plovimo ir poveikio efekto neįtakoja.

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų, be kenksmingų medžiagų. Tinka ir priaugintiems plaukams.

NAUDOJIMAS. Nedidelį kiekį šampūno paskirstykite delnuose ir plaukite, masažuokite sudrėkintą galvos odą, pereidami prie plaukų- lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinkite, kol susiformuos putos. Svarbiausias tikslas – nuplauti galvos odą. Palaikykite 1 minutę ir kruopščiai nuskalaukite. Jei reikalinga – pakartokite. PATARIMAS: Jei plaunate galvą kasdien, tuomet užteks šampūnu ištrinkti 1 kartą, o jei rečiau – pagal poreikį.         

______________________ 

 K05 šampūnas nuo sauso galvos odos pleiskanojimo ir pleiskanų profilaktikai 

Profesionalus specializuotas besulfatis šampūnas, praturtintas Australietiško arbatmedžio aliejumi, Piroktono Olaminu bei Didžiojo rododendro ekstraktu:

  • Atstato natūralų teisingą hidrolipidinį galvos odos balansą;
  • Atstato odos kraujo mikrocirkuliaciją;
  • Mažina nemalonų galvos odos niežėjimą, sudirgimą, sausą pleiskanojimą;
  • Ramina, drėkina odą, saugo ją nuo mikroorganizmų veiklos (sukeliančios pleiskanojimą ir sudirginimą);
  • Reguliuoja ir normalizuoja galvos odos riebalinių liaukų veiklą;
  • Puikiai valo sausą galvos odą ir plaukus;
  • Tinkamai paruošia galvos odą tolimesnių priemonių naudojimui, pvz., losjono ar serumo. 

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų, be kenksmingų medžiagų. Tinka ir priaugintiems plaukams.

NAUDOJIMO REKOMENDACIJOS: Nedidelį kiekį šampūno paskirstykite delnuose ir plaukite, masažuokite sudrėkintą galvos odą, pereidami prie plaukų- lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinkite, kol susiformuos putos. Svarbiausias tikslas – nuplauti ir paveikti galvos odą. Palaikykite 1 minutę ir kruopščiai nuskalaukite. Jei reikalinga – pakartokite.

PATARIMAS: Jei plaunate galvą kasdien, tuomet užteks šampūnu ištrinkti 1 kartą, o jei rečiau – pagal poreikį.  Šampūnas tausojantis, tad galima naudoti kasdien.      

____________________________

K05 šampūnas nuo perteklinio galvos odos riebalavimosi ir pleiskanų prevencijai 

Profesionalus specializuotas besulfatis šampūnas, praturtintas Australietiškojo arbatmedžio aliejumi, dilgėlių bei siauralapio gauromečio ekstraktais:

  • Giliai ir saugiai valo galvos odą ir plaukus patikimai šalindamas odos atplaišas bei riebalines apnašas; suteikia plaukams lengvumo ir minkštumo, o galvos odai - gaivumo, šviežumo ir palengvėjimo;
  • Reguliuoja riebalinių odos liaukų veiklą, mažina sebumo/odos riebalų išsiskyrimą;
  • Sudėtyje esantis gauromečio ekstraktas veikia priešuždegimiškai, raminančiai, antibakteriškai, antimikrobiškai, kovoja su grybelinės kilmės problemos sukelėjais;
  • Mažina odos niežėjimą, kitus nemalonius pojūčius;
  • Dėl savo unikalios ir tausojančios sudėties bei delikates poveikio gali būti naudojamas kasdien;
  • Puikiai paruošia galvos odą tolimesnių priemonių naudojimui, pvz., losjono ar serumo. 

Be sulfatų, be parabenų, be silikonų, be hormonų, be kenksmingų medžiagų.  Tinka ir priaugintiems plaukams.

NAUDOJIMAS. Nedidelį kiekį šampūno paskirstykite delnuose ir plaukite, masažuokite sudrėkintą galvos odą, pereidami prie plaukų- lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinkite, kol susiformuos putos. Svarbiausias tikslas – pasiekti ir nuplauti galvos odą. Palaikykite 1 minutę ir kruopščiai nuskalaukite. Jei reikalinga – pakartokite. PATARIMAS: Jei plaunate galvą kasdien, tuomet užteks šampūnu ištrinkti 1 kartą, o jei rečiau – pagal poreikį.          

 

Jums taip pat gali patikti
Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės