HER2010
Yra sandėlyje

HERBAL CARE Laukinė rožė - Atjauninantis kremas rankoms, sausai odai, 90% natūr. ingredientų, su vit. E, rožės ekstraktu, 100 ml

3,00 €

Aprašymas

Jauninantis rankų kremas "Wild Rose" yra nuostabus rankų kremas iš Herbal Care prekės ženklo. Šis rankų kremas yra specialiai sukurtas tam, kad suteiktų jūsų rankoms reikalingą priežiūrą ir maitinimą.

Šis rankų kremas, kuriame yra unikalus natūralių ingredientų, įskaitant erškėtuogių ekstraktą, derinys, kuris intensyviai drėkina jūsų rankas.

Greitai susigeria ir palieka jūsų rankas minkštas, lygias ir gerai prižiūrimas.

Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, kasdien galite naudoti Wild Rose Rejuvenating Hand Cream.

Užtepkite rankas reikiamu kremo kiekiu ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers. Iš karto pajusite, kaip jūsų oda tampa drėkinama ir atnaujinta.

Šis rankų kremas idealiai tinka visų tipų odai ir gali būti naudojamas ištisus metus. Jei žiemą išsausėja rankos ar tiesiog norite jas palepinti ypatinga priežiūra, jauninantis rankų kremas „Wild Rose“ taps ištikimu jūsų palydovu. Dėl patogaus 100 ml dydžio galite lengvai pasiimti su savimi bet kur.

Taigi, nesvarbu, ar esate kelyje, ar namuose, visada galite suteikti savo rankoms meilę ir rūpestį, kurių jos nusipelnė. Pasilepinkite jauninančiu rankų kremu „Wild Rose“ ir pajuskite jo gaivinantį bei maitinantį poveikį savo rankoms.

Suteikite savo rankoms dėmesio, kurio jos nusipelno, ir mėgaukitės jauskitės švelniomis ir prižiūrimomis kiekvieną dieną.

Panašios prekės