PROTOKOLAI.brosiura
Yra sandėlyje

KAARAL PROCEDŪRŲ PROTOKOLAI - popierinė brošiūra (eiga, produktai, sudėtis, nauda..)

5,00 €

Tik profesionalui

Aprašymas

KAARAL PLAUKŲ PUOSELĖJIMO IR ATSTATYMO BEI GALVOS ODOS TRICHOLOGINĖS TERAPINĖS PROCEDŪROS 

(procedūrų esmė, nauda, eiga, tikslūs naudojami produktai, jų išeiga, produktų aprašymai)

Dokumente šios procedūros:

LAMINO CARE  - tai kompleksinė tikslinė profesionali saloninė procedūra, skirta maksimaliai suteikti plaukui veidrodinio efekto, blizgesio, uždaryti jo kutikules, pabrėžti ir išryškinti spalvą, pripildyti jį ir padengti jo paviršiu specialia plėvele, suteikiančia išskirtinio švytėjimo ir žėručio, tuo pačiu plauko struktūrai suteikiant tvirtumo ir drėgmės. 

Procedūra ypač tinka silpniems, sausiems, ploniems, besišiaušiantiems, lūžinėjantiems ir praradusiems gyvybingumą plaukams.

Procedūros produktuose naudojama: Monoi de Tahiti aliejus, kamelijos ekstraktas, augalinės kilmės keratinas, fiber-plex kompleksas. 

Visos naudojamos procedūrai atlikti produktai – be parabenų, be sulfatų, be silikonų, be mineralinių aliejų

100 % VEGAN

PURIFY FILLER - Plaukų užpildymas, atstatymas

PURIFY FILLER - tai kompleksinė tikslinė profesionali saloninė procedūra, skirta trapiems, nualintiems plaukams, linkusiems lūžinėti ir trupėti {pvz., paveiktiems balinimo, šviesinimo, dažymo procedūrų ir agresyvių priemonių}, suteikianti plaukams esminio tvirtumo, lankstumo, tankumo bei apimties, kovojanti su senėjimo požymiais ("anti-age "poveikis), pripildanti plauko giluminę struktūrą ekskliuzyviniu hialurono rūgšties bei keratino kompleksu, veikiančiu beprecedentės sinergijos principu: keratinas (pagrindinis plauko baltymas) vaidina pagrindinį ir daugialypį vaidmenį plauko struktūroje, atstato plauko keratino gijas iš vidaus, išlygina plauko paviršių, lemia plauko stiprumą, elastingumą, atsparumą išorės veiksniams. Hialiurono rūgštis, dėka savo neįtikėtinai lanksčios molekulės bei gebėjimo ištirpti drėgnoje terpėje, atstato plauko drėgmės balansą, apsaugo jį nuo perteklinio negatyvaus poveikio - kutikulos uždaromos, plaukas tampa blizgantis, minkštas, sudrėkintas iš vidaus.

MARAES RENEW CARE DOPPIO ELIXIR - Plauko būklės ir gyvybingumo atstatymas

Unikalios tekstūros koncentratas su stipriais antioksidantais pažeistų, silpnų ir blankių plaukų priežiūrai: suteikia neįtikėtinai efektyvų plauko maitinimą ir stiprinimą,giluminį atstatymą, suteikia lankstumo, kas apsaugo plauką nuo lūžinėjimo; neapsunkina silpno plauko.

Procedūros esmę sudaro 2 skirtingo turinio/formulės ampulių naudojimas – Monoi de Tahiti aliejus ir ALGAE COMPLEX daugialypis dumblių kompleksas, kurie sumaišant susijungia į galingos sinergijos preparatą, nešantį savyje itin stiprų plauko atstatymo efektą.K05 REVITAE - Procedūra plaukų augimui skatinti

K05 Procedūra prieš plaukų slinkimą

K05 Procedūra prieš sausą odos pleiskanojimą

K05 Procedūra prieš perteklinį galvos odos riebalavimąsi ir riebias pleiskanas

K05 linijos trichologinės terapinės procedūros - tai kompleksinės tikslinės profesionalios saloninės procedūros, skirtos šiai problematikai spręsti: plaukų slinkimui stabdyti, sausų pleiskanų ir per sausos galvos odos terapijai bei perteklinio odos riebalavimosi ir riebių pleiskanų problematikai spręsti, - grįstos trichologinių aktyvių ingredientų, pirmiausia, arbatmedžio aliejaus.

K05 REVITAE Plauko augimo skatinimas

K05 REVITAE - ta unikali kompleksinė priemonė, skatinanti plaukų augimą dėka tobulo junginio tarp paskutinių mokslinių inovacijų, mokslo apie augalus ir gamtos paslaptis.

Tai nepaprasto poveikio procedūra, sugebanti pažadinti miegančius ir silpnus plaukų folikulus (svogūnėlius), stimuliuoja kamienines ląsteles, tuo palengvindama naujų plaukų gyvenimo pradžią... Formulė energizuoja ir aktyvina plaukų augimą, nes iš esmės - tai gydymas, suteikiantis plaukams ir galvos odai stiprumą, tankį ir kokybę, plaukams - dar ir storumo bei apimties.

X-STRUCTURING - plauko struktūros atstatymas

Procedūra skirta stipriai pažeistų, plonų, praradusių elastingumą, šiurkščių, dažytų ir chemiškai apdorotų plaukų atstatymui, dėka ypatingos ingredientų kompozicijos, kuri nuo pirmo naudojimo padarys stipriai pažeistus plaukus švelnius ir lengvai tvarkomus.

Procedūra stiprina plaukų kamieną ir visą struktūrą, suteikia blizgesio ploniems ir chemiškai apdorotiems plaukams.

Plaukai atgaus gyvybingumą, elastingumą, tvirtumą.

Atkuriamas plaukų tvirtumas, subalansuojama drėgmės pusiausvyra ir sugrąžinamas sveikų plaukų spindesys.

Ši linija sukurta siekiant ypatingos naudojimo specializacijos - giluminio plaukų atstatymo, panaudojant itin efektyvius gamtos sukurtus ir laboratorijose ištobulintas aktyvius ingredientus: kviečių proteinai, bičių motinėlių pienelis, vitaminai A, D, E.

Klientai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:
Panašios prekės